Tulevat tapahtumat

Suomen kromfohrländer ry toimii rodun harrastajien yhdyssiteenä Suomessa. Sen tavoitteena on kehittää kromfohrländereiden jalostus- ja kasvatustyötä maassamme ja lisätä tietoa tästä Suomessa vielä melko tuntemattomasta rodusta. Rodusta kiinnostuneille, tai sitä jo harrastaville yhdistys tarjoaa myös mahdollisuuksia tavata muita rodun piirissä toimivia.


2020

7.11. klo 13.00 Kasvattajapäivä verkkototeutuksena

Hei kaikki kasvattajat sekä kasvatuksesta ja jalostuksesta kiinnostuneet!

Lauantaina 7.11. klo 13 toteutamme kokeilumielessä keskustelutilaisuuden etänä. Toivomme näin mahdollisimman monella olevan mahdollisuuden osallistua tilaisuuteen. Alla näette alustavan rungon keskustelulle. Aiheita olisi toki enemmänkin, mutta aloitamme näistä ja katsomme miten tilaisuus onnistuu.

Otamme mielellämme vastaan kysymyksiä aihealueisiin liittyen jo ennakkoon pohdittavaksi. Lähetä kysymyksesi 31.10. mennessä Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.)

Keskustelu toteutetaan niin, että jokaisesta aihealueesta pidetään lyhyt aloituspuheenvuoro, jonka jälkeen jaetaan puheenvuoroja niitä pyytäville. Näin päällekkäin puhuminen vältetään ja jokainen saa halutessaan äänensä kuuluville.

Ensi vuonna toivottavasti pääsemme järjestämään tapahtuman ihan kasvotusten ja hiukan laajempana (luennoitsija yms.).

Keskustelun runko

1. Tilannekatsaus

- viime vuonna /tänä vuonne syntyneet pentueet, ulkomaan tuonnit, suunnitelmat, käytettävissä olevat urokset

2. Saksan jalostustietokanta ja yhteistyö Saksan kanssa, hyödyt sekä hankaluudet

3. Koirien jalostuskäyttö - miten saamme lisää pentueita

4. Miten mukaan kasvatustyöhön - aloittelevat kasvattajat

5. Kasvattajien sekä jalostuskoirien omistajien toiveet yhdistykselle

6. Kollegion tulevaisuus (mitä kollegio tekee, kuka voi liittyä, etc.)

Ilmoittautumiset tilaisuuteen 4.11 mennessä osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.Ilmoittautuminen sähköpostitse välttämätöntä, jotta voit saada kutsulinkin tilaisuuteen.

 

 

23.-24.1.2021 Jalostustarkastus, Jyväskylä