Tulevat tapahtumat

Suomen kromfohrländer ry toimii rodun harrastajien yhdyssiteenä Suomessa. Sen tavoitteena on kehittää kromfohrländereiden jalostus- ja kasvatustyötä maassamme ja lisätä tietoa tästä Suomessa vielä melko tuntemattomasta rodusta. Rodusta kiinnostuneille, tai sitä jo harrastaville yhdistys tarjoaa myös mahdollisuuksia tavata muita rodun piirissä toimivia.


2019 

Pe-su 30.8. -1.9. Länderileiri järjestetään Rauhassa Holiday Club Saimaan maisemissa. 

Rinsessa Tättähäärä ja pojat toivottavat kaikki jäsenet perheineen tervetulleiksi LÄNDERILEIRILLE 30.8.-1.9. Saimaan rauhaan eli Holiday Club Saimaalle, Lappeenrannan Rauhaan. Leirin ohjelma tarkentuu kesän mittaan, mutta perinteisesti löytyy juoksukisaa, näyttelytreeniä, agilityä yms. ja varmasti jotain uuttakin mukavaa :) Alueelta löytyy loistavien ulkoilumaastojen lisäksi mm. kylpylä, golf, Angry Birds -puisto, Atrenaalin seikkailupuisto, useampi ravintola.

ILMOITTAUDU LEIRILLE
Leiri-ilmottautumiset e-mailitse Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..

VARAUKSET
HUOM!
Tänä vuonna jokainen hoitaa majoitusvarauksensa ITSE suoraan Holiday Clubilta. 
Varauskoodi LÄNDERILEIRIVaraukset; Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai 0300 870 950 ma-pe 8-18. Majoitusvarukset kesäkuun loppuun mennessä!! Toki tämänkin jälkeen majoituksia voi kysellä, jos vapaata löytyy.

Meille neuvotellut majoitushinnat löytyvät alta. Lisäksi leirille tulee muutaman kympin osallistumismaksu kattamaan muita kuluja. Tästä lisätietoja myöhemmin.

MAJOITUSHINNAT

Hotellihuoneet (max 2 aik + 2 lasta 4-14 v tai max 3 aikuista): 98 €/yö/huone. Hintaan sisältyy lemmikkimaksu, aamiaiset ja pääsy kylpylään & kuntosalille. Voi varata myös vain yhdeksi yöksi.

Villas White House-huoneistot (2 mh + olohuone (vuodesohva) + keittiö + sauna + terassi): 235 € / 2 yötäLemmikkimaksu sisältyy hintaan. Sisältää vain liinavaatteet ja loppusiivouksen. Ei sisällä aamiaisia eikä pääsyä kylpylään (aamiainen + 13 €/hlö ja kylpylä + 10 €/hlö – lisämaksut per vrk). Vain kahden yön varaukset.

Villas 2 huoneistot (1 mh + olohuone (vuodesohva) + keittiö + sauna + terassi): 235 € / 2 yötäLemmikkimaksu sisältyy hintaan. Sisältää vain liinavaatteet ja loppusiivouksen. Ei sisällä aamiaisia eikä pääsyä kylpylään (aamiainen + 13 €/hlö ja kylpylä + 10 €/hlö – lisämaksut per vrk). Vain kahden yön varaukset.

TERVETULOA! Toivomme runsasta osanottoa!Su 8.9. Päänäyttely Lahdessa SSKY:n näyttelyn ohessa sunnuntaina 

La 28.9. Agilitykisat JANKK-areenalla.