Vinjetti Menu

YHDISTYS

Suomen Kromfohrländer ry rekisteröitiin yhdistykseksi vuonna 1997. Sitä ennen yhdistys toimi Suomen Seura-ja kääpiökoirayhdistyksen alajaostona vuodesta 1976 alkaen. Tällä hetkellä yhdistyksellä on noin 350 jäsentä.

Yhdistys toimii rodun harrastajien yhdyssiteenä Suomessa. Sen tavoitteena on kehittää kromfohrländereiden jalostus- ja kasvatustyötä maassamme ja lisätä tietoa tästä Suomessa vielä melko tuntemattomasta rodusta. Rodusta kiinnostuneille, tai sitä jo harrastaville, yhdistys tarjoaa myös mahdollisuuksia tavata muita rodun piirissä toimivia.

Yhdistyksen lehti Länderi ilmestyy neljä muutaman kerran vuodessa. Lisäksi julkaistaan vuosittain näyttely- ja kilpailutuloksia sisältävä vuosikirja. Merkittävimmät vuosittaiset yhdistyksen tapahtumat ovat erikoisnäyttely, agilitykisat, rally-tokokisat ja viikonlopun mittainen kesäleiri.

» Historia
» Yhdistyksen säännöt