Tulevat tapahtumat

Suomen kromfohrländer ry toimii rodun harrastajien yhdyssiteenä Suomessa. Sen tavoitteena on kehittää kromfohrländereiden jalostus- ja kasvatustyötä maassamme ja lisätä tietoa tästä Suomessa vielä melko tuntemattomasta rodusta. Rodusta kiinnostuneille, tai sitä jo harrastaville yhdistys tarjoaa myös mahdollisuuksia tavata muita rodun piirissä toimivia.


2020

6.9. Päänäyttely

12.9. Syyskokous leirin yhteydessä.

12.-13.9. Leiri Strömforsissa Ruotsinpyhtäällä.

Leiri järjestetään idyllisissä maisemissa Strömforsin ruukin alueella Ruotsinpyhtäällä Loviisassa. Strömforsin ruukki on yksi vanhimmista rautaruukeista maassamme, ruukkitoimintaa alueella on harjoitettu jo 1600-luvun lopulta. Kannattaa tutustua ruukkialueeseen sekä Ruotsinpyhtään kauniiseen kirkkoon, joka on rakennettu 1770. Majoitumme vanhoissa rakennuksissa, kuten kartanon päärakennuksessa tai vanhassa kunnantalossa. Yksin tulevien kannattaa varata huoneita yhdessä tutun kanssa, jotta saadaan majapaikat riittämään.

Lisätietoja alueesta: https://stromforsinruukki.com/  

MAJOITUS:

Majoitukset tulee varata itse! Majapaikoista lisätietoja: https://stromforsinruukki.com/majoitu/  

Strömfors Bed & Bistro, Ruukintie 10, p. 040 574 4445, sijaitsee noin puolen kilometrin päässä koirahallista. Kahdeksan huonetta, joihin mahtuu 13 hlöä. Suihku ja wc:t käytävillä. Hintaan kuuluu aamiainen ja sauna. Hinta 55€/hlö/yö. Meille on varattu kaikki huoneet. Asuntovaunu- ja autopaikat voi varata Bed&Bistrosta 10€/yö.

Villa Vallaton, Pitäjäntie 7, p. 040 525 5858, sijaitsee reilun kilometrin päässä koirahallista. Koko talo on varattu meille, yhteensä mahtuu noin 20 hlö. Ei aamiaista. Talossa on keittiö, jossa voi itse valmistaa ruokaa. Ulkona grilli ja pieni koira-aitaus. Suihku ja wc:t käytävillä. Hinta esim. neljän hengen huone 100€/yö, kolme hengen huone 90€/yö, kahden hengen huone 70€/yö, yhden hengen huone 40-80€/yö. Aamiainen mahdollista nauttia Bed&Bistrossa 10€.

Krouvinmäki, Puistokuja 19, p. 044 984 0313, sijaitsee vajaan kilometrin päässä koirahallista. Varattavissa on kaksi kolmen hengen huonetta ja yksi kahden hengen huone. Ei aamiaista. Talossa on yhteiskeittiö ja suihkut&wc:t käytävillä. Hinnat 100-140€/huone/yö. Aamiainen mahdollista nauttia Bed&Bistrossa 10€.

RUOKAILUT:

Aamiainen muualla majoittuville Bed&Bistrossa 10€/hlö.

Lounas voidaan tilata Bed&Bistrosta 10€/hlö ja se toimitetaan esim. koirahallille. 

Illallinen tilattavissa 20€/hlö Bed&Bistrosta.

Lounas- ja illallistilaukset kootaan keskitetysti ennen leiriä eli ilmoita kahta viikkoa ennen leiriä Siljalle haluatko lounaan/illallisen ja minä päivänä (la, su). Muista ilmoittaa myös ruokarajoitukset. Tilaukset Siljalle: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. 

Omatoimiruokailu onnistuu Villa Vallattomassa ja Krouvinmäessä majoittuville, molemmissa on yhteiskeittiö ja jääkaapit.

Alueella palvelee Bed&Bistron lisäksi mm. ravintola Fellmanni.

OHJELMA:

Ohjelma painottuu lauantaille, tosin osa leiriläisistä saapuu paikalle jo perjantaina. Koirahalli on varattu leirin käyttöön koko lauantaipäiväksi. Lisätietoja koirahallista: https://stromforsdog.fi/#lammin-sisahalli

Ohjelmassa on ainakin agilityä, rally-tokoa, juoksukisa, arpajaiset ja syyskokous. Illalla on mahdollisuus saunoa Bed&Bistron saunassa.

Sunnuntain ohjelma on vielä auki. Mahdollisesti leirinäyttely, jos sää sallii ja joku länderisti ilmoittautuu tuomariksi.

LEIRIN HINTA:

Leirin hinta 15€/hlö, perhe 40€ (syyskokousvieraat maksutta).

Leiri järjestetään tällä kertaa kokonaan omin voimin eikä yhdistys voi tukea leiriä taloudellisen tilanteen takia. Maksuohjeet tulevat, kun ilmoittaudut. Tarkempi ohjelma leirikirjeessä. MUISTATHAN VARATA MAJOITUKSESI ITSE!

Otamme mielellään ehdotuksia vastaan ohjelmasta ja jos jollakin on taitoa opettaa muille mitä tahansa koiraharrastusta niin ilmoittautua voi: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. .

HUOM! ILMOITTAUDU VIIMEISTÄÄN 16.8.2020!

Ilmoitathan osallistumisestasi viimeistään 16.8.2020 mennessä: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. 

Ruokailutoiveet ja -rajoitteet 30.8.2020 mennessä: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. 

 

----

11.10. Yhdistyksen agilitykilpailut

Toistaiseksi näyttää siltä, että sekä näyttelyt että agilitykilplailut järjestetään. Kilpailuihin otetaan mielellään vastaan taas käsityöpalkintoja ja tietysti myös muita palkintolahjoituksia.