Suomen kromfohrländer ry toimii rodun harrastajien yhdyssiteenä Suomessa. Sen tavoitteena on kehittää kromfohrländereiden jalostus- ja kasvatustyötä maassamme ja lisätä tietoa tästä Suomessa vielä melko tuntemattomasta rodusta. Rodusta kiinnostuneille, tai sitä jo harrastaville yhdistys tarjoaa myös mahdollisuuksia tavata muita rodun piirissä toimivia.


Tulevat tapahtumat

Hyvää alkanutta vuotta kaikille!

31.1.2023 Ilmoita pisteet Vuoden kromfohrländer -palkintoja varten. Pääsemme tauon jälkeen taas palkitsemaan menneen vuoden menestyksekkäimpiä ländereitä! Ilmoitathan koirasi pisteet 31.1.2023 mennessä lajista riippuen sähköpostilla: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..
Lue tästä säännöt »

12.2.2023 Anna palautetta Vuoden kromfohrländer -palkinnoista 12.2.2023 mennessä vastaamalla lyhyeen kyselyyn: https://forms.gle/KG9rSmcELtw5Ax6v5

15.2.2023 Jäsenmaksu: Muista maksaa vuoden 2023 jäsenmaksu, kiitos! Maksuohjeet »

Länderi-lehden materiaali toimituksella:
15.2.2023
15.5.2023
15.8.2023
15.11.2023


Ajankohtaiset ja tiedotettavat  

Ajantasaiset terveystiedot

Koirien ajantasaiset terveystiedot ovat tärkeitä, jotta pystymme jatkossakin huolehtimaan kromfohrländereiden terveydestä jalostusvalintoja tehtäessä. Olemme poistaneet paljon aikaa vievän terveyskyselyn, mutta toivomme aina ilmoitusta osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.seuraavista muutoksista:

  • oleellinen muutos koiran terveydessä (erityisesti diagnosoitu epilepsia, kaihi tai muu silmäsairaus, autoimmuunisairaus, allergia tai atopia, sydänongelmat, virtsatieongelmat, nivelrikko)
  • koiran dna-testin tai cola-testin tulokset 
  • koiran kastrointi tai sterilointi
  • koiran kuolema ja sen syy

Ylläpidämme koirien terveystietoja taulukossa, johon pääsevät hallituksen ja kollegion jäsenet. Ilmoitathan myös, voiko koirasi terveystiedot sekä omistajan/omistajien yhteystiedot tallentaa myös kansainväliseen koirien terveystietokantaan. Tietojen vieminen tietokantaan mahdollisimman laajasti auttaa suomalaisten koirien kansainvälistä käyttöä ja siten parantaa rodun monimuotoisuutta ja terveyttä.


Yhdistyksen jäsensivut

» Jäsensivut ja sisäinen tiedotus: Yhdistysavain»
» Omia yhteystietojaan voi muokata Yhdistysavaimessa.
» HUOM! Mikäli sähköpostiosoitettasi ei ole jäsenrekisterissä et pääse jäsensivuille. Tässä tapauksessa lähetä sähköpostia ylläpidolle Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

FB-logo Yhdistyksen Facebook-ryhmä»