Suomen kromfohrländer ry toimii rodun harrastajien yhdyssiteenä Suomessa. Sen tavoitteena on kehittää kromfohrländereiden jalostus- ja kasvatustyötä maassamme ja lisätä tietoa tästä Suomessa vielä melko tuntemattomasta rodusta. Rodusta kiinnostuneille, tai sitä jo harrastaville yhdistys tarjoaa myös mahdollisuuksia tavata muita rodun piirissä toimivia.


Tulevat tapahtumat 

La 28.9. Agilitykisat JANKK-areenalla. Näiden kisojen yhteydessä kisataan myös länderimestaruudesta! Tule talkoilemaan! Mitään ei tarvitse osata etukäteen, reipas mieli riittää. Paikan päällä saa tehtäviin opastusta. Kisathan järjestetään Janakkalassa 28.9. Talkoisiin saa ilmoittautua joko lähettämällä sähköpostia osoitteeseen: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai lähettämällä viestiä Jarille numeroon 040-5578930. Jos haluat sponsoroida kisoja palkintojen muodossa ja /tai sinulla on hyviä ideoita sponsoreiden suhteen, olethan pikaisesti yhteydessä hallitukseen tai johonkin sen jäseneen.

1.10. Muista osallistua VALKOKUVAKILPAILUUN 1.10. mennessä! Kuvia käytetään mm. seinäkalenterissa. Kts. tiedot alla.

SKROLLAA ALASPÄIN JA LUE MONTA UUTTA AJANKOHTAISTA TIEDOTETTAVAA ASIAA!


Yhdistyksen jäsensivut

» Sisäinen tiedotus: https://kromfohrlander.yhdistysavain.fi/jasensivut/
» Omia yhteystietojaan voi muokata täällä.
» HUOM! Mikäli sähköpostiosoitettasi ei ole jäsenrekisterissä et pääse jäsensivuille. Tässä tapauksessa lähetä sähköpostia ylläpidolle Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

» Uutiset jäsensivuilta


Ajankohtaiset ja tiedotettavat 

Osallistu Länderikalenteri 2020 -valokuvauskilpailuun! Lähetä valokuvat 1.10.2019 mennessä osoitteella Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.!

 

Länderikalenteri 2020 -kilpailu

Vastaa 2019 terveyskyselyyn!

 

EJ-rekisteröidyllä koiralla harrastaminen

» EJ-koiralla harrastaminen

EJ-koiralla harrastaminen

EJ-rekisteröinti kromfohrländereiden risteytysprojektissa

» Esite

EJ-esite 2018!