Suomen kromfohrländer ry toimii rodun harrastajien yhdyssiteenä Suomessa. Sen tavoitteena on kehittää kromfohrländereiden jalostus- ja kasvatustyötä maassamme ja lisätä tietoa tästä Suomessa vielä melko tuntemattomasta rodusta. Rodusta kiinnostuneille, tai sitä jo harrastaville yhdistys tarjoaa myös mahdollisuuksia tavata muita rodun piirissä toimivia.


Tulevat tapahtumat  

4.10. Yhdistyksen rally-toko epikset Porissa. Kisaajat ja talkoilijat tervetuloa! Paikka: TVA:n halli, kumirouhetäytteinen keinonurmi, Rauhalammintie 5 Pori. Epikset ovat samalla kromfohrländerien rotumestaruuskilpailu sekä yhdistyksen SM-joukkueen tukiepikset. Tuomarina kilpailussa rallytokon koulutusohjaaja Virva Sundell. Ennakkoilmoittautuminen tästä linkistä --> https://forms.gle/HebfGTsp6hwNXtbKA

su 11.10. Yhdistyksen agilitykilpailut JanKk Areenalla (Kiianlinnantie 11 , 14200 Turenki). Kaksi starttia kaikille luokille!
Tule talkoilemaan! Talkooväkeä tarvitaan yhdistyksen agilitykisoihin su 11.10.2020 JanKk Areenalle (Kiianlinnantie 11, 14200 Turenki). Halli on lämmin. Kisat alkavat aamulla klo 9 aikoihin ja loppuvat iltapäivällä/alkuillasta riippuen osallistujamääristä. Tehtäviä löytyy laidasta laitaan ja aikaisempi kokemus ei ole välttämätön vaan saat opastuksen tehtäviisi paikan päällä. Vastineeksi yhdistys tarjoaa puhvetin antimet ja ruuan sekä kivan päivän mukavien länderi-ihmisten kanssa. Ilmoittautumisia ottaa vastaan Jari p. 040 5578930, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.. HUOM! Jos sinulla on taitoa tehdä palkintoja, niin otamme ne ilolla vastaan! Samoin kuin myös muita palkintolahjoituksia otetaan vastaan!

--

Kiitos kaikille leireilijöille!

Strömforsin ruukki oli leiripaikka 2020

Strömforsin ruukki toimi länderileirin paikka 2020.

 


Yhdistyksen jäsensivut

» Sisäinen tiedotus: https://kromfohrlander.yhdistysavain.fi/jasensivut/
» Omia yhteystietojaan voi muokata täällä.
» HUOM! Mikäli sähköpostiosoitettasi ei ole jäsenrekisterissä et pääse jäsensivuille. Tässä tapauksessa lähetä sähköpostia ylläpidolle Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

» Uutiset jäsensivuilta


Ajankohtaiset ja tiedotettavat  

 

Vastaa 2019 terveyskyselyyn!

 

EJ-rekisteröidyllä koiralla harrastaminen

» EJ-koiralla harrastaminen

EJ-koiralla harrastaminen

EJ-rekisteröinti kromfohrländereiden risteytysprojektissa

» Esite

EJ-esite 2018!