Yhdistys

Suomen Kromfohrländer ry rekisteröitiin yhdistykseksi vuonna 1997. Sitä ennen yhdistys toimi Suomen Seura-ja kääpiökoirayhdistyksen alajaostona vuodesta 1976 alkaen. Tällä hetkellä yhdistyksellä on noin 250 jäsentä.

Yhdistys toimii rodun harrastajien yhdyssiteenä Suomessa. Sen tavoitteena on kehittää kromfohrländereiden jalostus- ja kasvatustyötä maassamme ja lisätä tietoa tästä Suomessa vielä melko tuntemattomasta rodusta. Rodusta kiinnostuneille, tai sitä jo harrastaville, yhdistys tarjoaa myös mahdollisuuksia tavata muita rodun piirissä toimivia.

Yhdistyksen lehti Länderi ilmestyy 1-4 kertaa vuodessa. Vuosittaista näyttely- ja kilpailutuloksia sisältävää vuosikirja ei ole julkaistu viime vuosina. Merkittävimmät vuosittaiset yhdistyksen tapahtumat ovat erikoisnäyttely, agilitykisat, rally-tokokisat ja viikonlopun mittainen kesäleiri.

FB-logo Yhdistyksen Facebook-ryhmä»

 

Yhdistyksen jäsensivut

» Sisäinen tiedotus: https://kromfohrlander.yhdistysavain.fi/jasensivut/
» Omia yhteystietojaan voi muokata täällä.
» HUOM! Mikäli sähköpostiosoitettasi ei ole jäsenrekisterissä et pääse jäsensivuille. Tässä tapauksessa lähetä sähköpostia ylläpidolle Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.