Harrasta!

Aktiivinen ja oppivainen kromfohrländer on innokas harrastuskoira, joka työskentelee mielellään tiiviisti ohjaajansa läheisyydessä. Länderin kanssa onkin mukava harrastaa useita eri koiralajeja.

Suosituimpia harrastuslajeja ovat agility ja näyttelyt. Kromforländer soveltuu menestyksekkäästi myös tokoon ja rally-tokoon. Ländereillä harrastetaan myös raunio- ja metsähakua sekä erilaisia jälkiä. Kromfohrländereillä ei kuitenkaan ole pk-oikeuksia eikä rodun perusluonteeseen kuulu oppivaisuudesta huolimatta palveluskoiraominaisuuksia.

Suomen Kromfohrländer ry kannustaa länderin omistajia harrastamaan palkitsemalla joka vuosi parhaat agility-, näyttely- ja tokosuoritukset sekä järjestämällä yhteistä toimintaa eri lajien piirissä.

Länderin kanssa harrastaminen on erittäin suositeltavaa vaikka kilpailuihin ei tähtäisikään. Aktiivinen länderi tarvitsee toimintaa ja uusia virikkeitä. Yhdessä tekeminen myös vahvistaa koiran ja omistajan suhdetta samalla kun harjoitustilanteissa opitaan sosiaalisuutta ja erilaisten tilanteiden kohtaamista.

 

EJ-rekisteröidyllä koiralla harrastaminen

» EJ-koiralla harrastaminen

EJ-koiralla harrastaminen