Suomen kromfohrländer ry toimii rodun harrastajien yhdyssiteenä Suomessa. Sen tavoitteena on kehittää kromfohrländereiden jalostus- ja kasvatustyötä maassamme ja lisätä tietoa tästä Suomessa vielä melko tuntemattomasta rodusta. Rodusta kiinnostuneille, tai sitä jo harrastaville yhdistys tarjoaa myös mahdollisuuksia tavata muita rodun piirissä toimivia.


Tulevat tapahtumat

Hyvää alkanutta vuotta kaikille!

15.2.2023 Jäsenmaksu: Muista maksaa vuoden 2023 jäsenmaksu, kiitos! Maksuohjeet »

1.4.2023 Kevätkokous

6.-7.5.2023 Jalostustarkastus JAU-areenalla (ensisijaisesti roturisteytyskorille). Talkoolaisia tarvitaan! Lisätietoja »

6.5.2023 Helsingin Seudun kennelpiirin agilityn piirinmestaruuskilpailut - Lisätietoja tulossa

17.9.2023  Yhdistyksen Agilitykilpailut Ojanko Areena

Länderi-lehden materiaali toimituksella:
30.4.2023


Ajankohtaiset ja tiedotettavat  

Ajantasaiset terveystiedot

Koirien ajantasaiset terveystiedot ovat tärkeitä, jotta pystymme jatkossakin huolehtimaan kromfohrländereiden terveydestä jalostusvalintoja tehtäessä. Olemme poistaneet paljon aikaa vievän terveyskyselyn, mutta toivomme aina ilmoitusta osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.seuraavista muutoksista:

  • oleellinen muutos koiran terveydessä (erityisesti diagnosoitu epilepsia, kaihi tai muu silmäsairaus, autoimmuunisairaus, allergia tai atopia, sydänongelmat, virtsatieongelmat, nivelrikko)
  • koiran dna-testin tai cola-testin tulokset 
  • koiran kastrointi tai sterilointi
  • koiran kuolema ja sen syy

Ylläpidämme koirien terveystietoja taulukossa, johon pääsevät hallituksen ja kollegion jäsenet. Ilmoitathan myös, voiko koirasi terveystiedot sekä omistajan/omistajien yhteystiedot tallentaa myös kansainväliseen koirien terveystietokantaan. Tietojen vieminen tietokantaan mahdollisimman laajasti auttaa suomalaisten koirien kansainvälistä käyttöä ja siten parantaa rodun monimuotoisuutta ja terveyttä.


Yhdistyksen jäsensivut

» Jäsensivut ja sisäinen tiedotus: Yhdistysavain»
» Omia yhteystietojaan voi muokata Yhdistysavaimessa.
» HUOM! Mikäli sähköpostiosoitettasi ei ole jäsenrekisterissä et pääse jäsensivuille. Tässä tapauksessa lähetä sähköpostia ylläpidolle Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

FB-logo Yhdistyksen Facebook-ryhmä»