Suomen kromfohrländer ry toimii rodun harrastajien yhdyssiteenä Suomessa. Sen tavoitteena on kehittää kromfohrländereiden jalostus- ja kasvatustyötä maassamme ja lisätä tietoa tästä Suomessa vielä melko tuntemattomasta rodusta. Rodusta kiinnostuneille, tai sitä jo harrastaville yhdistys tarjoaa myös mahdollisuuksia tavata muita rodun piirissä toimivia.


Tulevat tapahtumat  

15.8. Länderi-lehden deadline. Erityisesti kesäkuvia kaipaillaan! Toimita materiaali osoitteella Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..

16.8. Vastaa LänderileirikyselyynKiinnostaako Länderileiri? Länderi-lehti tekee juttua ja sen pohjalle on toteutettu kysely, jolla kartoitetaan länderiharrastajien ja rodusta kiinnostuneiden toiveita ja näkemyksiä leirin suhteen. Vastausaikaa on 16.8. asti! 

16.8. Ilmoittaudu Länderileirille!

12.9. Syyskokous leirin yhteydessä

12.-13.9. Länderileiri Strömforsissa Ruotsinpyhtäällä (Strömfors Dog Sport -koirahalli ja ruukin ympäristö). Ilmoittaudu viimeistään 16.8.2020. Lisätiedot »

 

11.10. Yhdistyksen agilitykilpailut 
Toistaiseksi näyttää siltä, että sekä näyttelyt että agilitykilpailut järjestetään. Kilpailuihin otetaan mielellään vastaan taas käsityöpalkintoja ja tietysti myös muita palkintolahjoituksia.

 


Yhdistyksen jäsensivut

» Sisäinen tiedotus: https://kromfohrlander.yhdistysavain.fi/jasensivut/
» Omia yhteystietojaan voi muokata täällä.
» HUOM! Mikäli sähköpostiosoitettasi ei ole jäsenrekisterissä et pääse jäsensivuille. Tässä tapauksessa lähetä sähköpostia ylläpidolle Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

» Uutiset jäsensivuilta


Ajankohtaiset ja tiedotettavat  

 

Vastaa 2019 terveyskyselyyn!

 

EJ-rekisteröidyllä koiralla harrastaminen

» EJ-koiralla harrastaminen

EJ-koiralla harrastaminen

EJ-rekisteröinti kromfohrländereiden risteytysprojektissa

» Esite

EJ-esite 2018!