Suomen kromfohrländer ry toimii rodun harrastajien yhdyssiteenä Suomessa. Sen tavoitteena on kehittää kromfohrländereiden jalostus- ja kasvatustyötä maassamme ja lisätä tietoa tästä Suomessa vielä melko tuntemattomasta rodusta. Rodusta kiinnostuneille, tai sitä jo harrastaville yhdistys tarjoaa myös mahdollisuuksia tavata muita rodun piirissä toimivia.


Tulevat tapahtumat

5.8.2021 klo 19 Keskustelutilaisuus terveystutkimusten tukemisesta. Haluaisimme kuulla näkemyksiänne siitä missä muodossa terveystarkastuksia halutaan tuettavan yhdistyksen toimesta. Haluammeko kohdistaa tukea silmätarkastuksiin, selkäkuviin vai johonkin muuhun terveyteen liittyvään? Tarkoituksena on tehdä kolmivuotissuunnitelma tähän liittyen. Tule mukaan keskustelemaan aiheesta etänä torstaina 5.8. klo 19 Teamsin välityksellä. Ilmoittautumiset etukäteen osoitteeseen: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..

15.8. Länderi-lehden deadline. Kaikki kesäjutut- ja kuvat ovat tervetulleita! Lähetä materiaali 15.8. mennessä osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..

27.-29.8.2021 Agilityn SM-kilpailut Turussa. https://www.smagi2021.fi/ »

5.9.2021 päänäyttely Lahdessa. 

17.-19.9.2021 Länderileiri Strömforsin Ruukki Pyhtäällä. Leiri-infoa tulossa erikseen.

19.9.2021 Syyskokous järjestetään leirin yhteydessä. Paikka: Strömforsin Ruukki Pyhtäällä. Lisätietoa tulossa.

3.10. yhdistys järjestää agilitykilpailut Jankkalassa. 

 


Ajankohtaiset ja tiedotettavat  

Ajantasaiset terveystiedot

Koirien ajantasaiset terveystiedot ovat tärkeitä, jotta pystymme jatkossakin huolehtimaan kromfohrländereiden terveydestä jalostusvalintoja tehtäessä. Olemme poistaneet paljon aikaa vievän terveyskyselyn, mutta toivomme aina ilmoitusta osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.  seuraavista muutoksista:

  • oleellinen muutos koiran terveydessä (erityisesti diagnosoitu epilepsia, kaihi tai muu silmäsairaus, autoimmuunisairaus, allergia tai atopia, sydänongelmat, virtsatieongelmat, nivelrikko)
  • koiran dna-testin tai cola-testin tulokset 
  • koiran kastrointi tai sterilointi
  • koiran kuolema ja sen syy

Ylläpidämme koirien terveystietoja taulukossa, johon pääsevät hallituksen ja kollegion jäsenet. Ilmoitathan myös, voiko koirasi terveystiedot sekä omistajan/omistajien yhteystiedot tallentaa myös kansainväliseen koirien terveystietokantaan. Tietojen vieminen tietokantaan mahdollisimman laajasti auttaa suomalaisten koirien kansainvälistä käyttöä ja siten parantaa rodun monimuotoisuutta ja terveyttä.


Yhdistyksen jäsensivut

» Sisäinen tiedotus: https://kromfohrlander.yhdistysavain.fi/jasensivut/
» Omia yhteystietojaan voi muokata täällä.
» HUOM! Mikäli sähköpostiosoitettasi ei ole jäsenrekisterissä et pääse jäsensivuille. Tässä tapauksessa lähetä sähköpostia ylläpidolle Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

FB-logo Yhdistyksen Facebook-ryhmä»