Suomen kromfohrländer ry toimii rodun harrastajien yhdyssiteenä Suomessa. Sen tavoitteena on kehittää kromfohrländereiden jalostus- ja kasvatustyötä maassamme ja lisätä tietoa tästä Suomessa vielä melko tuntemattomasta rodusta. Rodusta kiinnostuneille, tai sitä jo harrastaville yhdistys tarjoaa myös mahdollisuuksia tavata muita rodun piirissä toimivia.


Tulevat tapahtumat  

12.-13.9. Leiri ja syyskokous: Alustava varaus leiristä on tehty 12.-13.9. Strömfors Dog Sport -koirahallille ja sen ympäristöön. Alueelta löytyy majoituspaikkoja noin 40 henkilölle. Jos leiri toteutuu, pidetään syyskokous leirin yhteydessä 12.9., muussa tapauksessa 10.10.2020.

6.9. Päänäyttely.

11.10. Yhdistyksen agilitykilpailut
Toistaiseksi näyttää siltä, että sekä näyttelyt että agilitykilplailut järjestetään. Kilpailuihin otetaan mielellään vastaan taas käsityöpalkintoja ja tietysti myös muita palkintolahjoituksia.

 


Yhdistyksen jäsensivut

» Sisäinen tiedotus: https://kromfohrlander.yhdistysavain.fi/jasensivut/
» Omia yhteystietojaan voi muokata täällä.
» HUOM! Mikäli sähköpostiosoitettasi ei ole jäsenrekisterissä et pääse jäsensivuille. Tässä tapauksessa lähetä sähköpostia ylläpidolle Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

» Uutiset jäsensivuilta


Ajankohtaiset ja tiedotettavat  

 

Vastaa 2019 terveyskyselyyn!

 

EJ-rekisteröidyllä koiralla harrastaminen

» EJ-koiralla harrastaminen

EJ-koiralla harrastaminen

EJ-rekisteröinti kromfohrländereiden risteytysprojektissa

» Esite

EJ-esite 2018!