Suomen kromfohrländer ry toimii rodun harrastajien yhdyssiteenä Suomessa. Sen tavoitteena on kehittää kromfohrländereiden jalostus- ja kasvatustyötä maassamme ja lisätä tietoa tästä Suomessa vielä melko tuntemattomasta rodusta. Rodusta kiinnostuneille, tai sitä jo harrastaville yhdistys tarjoaa myös mahdollisuuksia tavata muita rodun piirissä toimivia.


Tulevat tapahtumat

18.-20.6.2021 JSP-SM Kuopiossa. https://agiarvokisat.com/jsp-sm/ »

2.-4.7.2021 Games SM Oulussa. https://agiarvokisat.com/games-sm/ »

10.-11.7.2021 Tokon SM-kisat Mikkelissä. https://www.tokosm2021.fi/ »

16-18.7.2021 Agilityn halli-SM Vantaalla. https://agiarvokisat.com/halli-sm/ »

27.-29.8.2021 Agilityn SM-kilpailut Turussa. https://www.smagi2021.fi/ »

5.9.2021 päänäyttely Lahdessa. 

17.-19.9.2021 Länderileiri Strömforsin Ruukki Pyhtäällä. Leiri-infoa tulossa erikseen.

18.9. tai 19.9.2021 Syyskokous - pyritään järjestämään leirin yhteydessä.


Tarkemmat tiedot suunnittelun edetessä:

Agilitykilpailut syksyllä.

 

 


Ajankohtaiset ja tiedotettavat  

Ajantasaiset terveystiedot

Koirien ajantasaiset terveystiedot ovat tärkeitä, jotta pystymme jatkossakin huolehtimaan kromfohrländereiden terveydestä jalostusvalintoja tehtäessä. Olemme poistaneet paljon aikaa vievän terveyskyselyn, mutta toivomme aina ilmoitusta osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.  seuraavista muutoksista:

  • oleellinen muutos koiran terveydessä (erityisesti diagnosoitu epilepsia, kaihi tai muu silmäsairaus, autoimmuunisairaus, allergia tai atopia, sydänongelmat, virtsatieongelmat, nivelrikko)
  • koiran dna-testin tai cola-testin tulokset 
  • koiran kastrointi tai sterilointi
  • koiran kuolema ja sen syy

Ylläpidämme koirien terveystietoja taulukossa, johon pääsevät hallituksen ja kollegion jäsenet. Ilmoitathan myös, voiko koirasi terveystiedot sekä omistajan/omistajien yhteystiedot tallentaa myös kansainväliseen koirien terveystietokantaan. Tietojen vieminen tietokantaan mahdollisimman laajasti auttaa suomalaisten koirien kansainvälistä käyttöä ja siten parantaa rodun monimuotoisuutta ja terveyttä.


Yhdistyksen jäsensivut

» Sisäinen tiedotus: https://kromfohrlander.yhdistysavain.fi/jasensivut/
» Omia yhteystietojaan voi muokata täällä.
» HUOM! Mikäli sähköpostiosoitettasi ei ole jäsenrekisterissä et pääse jäsensivuille. Tässä tapauksessa lähetä sähköpostia ylläpidolle Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

FB-logo Yhdistyksen Facebook-ryhmä»